High School Year America

A lot has happend and even more to come

Heey allemaal,

Sinds de vorige post is er veel gebeurd.
De zondag voor het eerste examen kreeg ik te horen dat mijn gastgezin niet door zou gaan.
Omdat dit een nogal persoonlijke reden heeft, houd ik erop dat het te maken heeft met een zaak uit de jaren '90.
Ze dachten dat het allemaal al over was, daarom hadden ze mij eerst aangewezen en daarna pas het gezin gesceend.
Ik vind het echt heel jammer, maar het volgende gezin zal vast ook heel leuk zijn.
Ondertussen is er ook een laatste voorbereidingsbijeenkomst geweest.
Daar werd eigenlijk weer alles herhaald. Wel leuk was dat er een echte Amerikaanse was over komen vliegen vanuit San Diego, zij was van de partnerorganisatie van TA.
Na de bijeenkomst zijn we ook nog met een aantal uit eten geweest, dat was heel gezellig.
Nu is ongeveer 50% van de studenten geplaatst en volgens TA is dat precies op schema.
Het is wel jammer dat ik nu weer moet gaan wachten, maar blijkbaar ben ik niet de enige.
Donderdag heb ik ook gehoord dat ik ben geslaagd! Ik ben echt superblij, in een keer!
Nu dus nog lekker genieten van mijn vakantie en over iets meer dan een maandje weg.

X Marissa

Lisa

Hee meid!

Zo het komt nu allemaal wel heel erg dichtbij hoor.
Spannend joh!
Ik weet dat je er super veel zin in hebt, dit is wat je echt al zo lang wilt, maar ik moet zeggen ik ga je missen hoor! Nou hopelijk hoor je snel wat.
Meid alvast heel veel plezier toegewenst!

Dikke kus .

Madelon

Huh wat is er voor persoonlijke reden dan? Nou ben ik echt nieuwsgierig :P
Das wel jammer, dan zit je niet meer bij de 'typische Amerikanen' :P
Spreken we nog een keer af met zn allen voordat je weggaat?

xxxx